Přejít k obsahu
Sortiment
Průmysl
Recepty
Mangový sorbet
Postup
Mango umyjeme, oloupeme a odkrájíme od pecky. Kousky manga dáme do mixéru a šleháme do hladka.
Do vyšlehaného pyré přidáme vymačkanou šťávu z půlky pomeranče a půlky limety, jemně perlivou vodu a víno.
Vzniklou směs dáme do mrazáku cca na hodinu, dokud se po okrajích nezačne vytvářet led.
Poté směs vyklopíme do misky, rozmačkáme vidličkou, opatrně vmícháme ušlehaný sníh z bílků a nakonec osladíme 10 kapkami Natusweet STEVIA LIQUID.
Směs přelijeme do chladící misky a dáme do mrazáku.
Před podáváním necháme alespoň 10 min odstát. Podáváme s plátkem čerstvého manga a lístkem máty.
Ingredience
2 manga
½ limety
½ pomeranče
100 ml jemně perlivé vody
70 ml bílého vína
1 bílek
10 kapek Natusweet STEVIA LIQUID (dle chuti)
Použité produkty
Vaříme a pečeme s produkty Natusweet
®
Vychutnejte si své oblíbené sladké dobroty bez výčitek svědomí. Slaďte zdravě a bez kalorií !!!
Natusweet
®
recepty
Úvod
Sortiment
TABS
Liquid
Kristalle 1:1
Kristalle +
Gastro
Exktrakt 97%
Matcha bar
Lízátka
Natusweet 250
Recepty
Kontakty
Natusweet Slovensko
Facebook
Instagram