Rybízový koláč s drobenkou

Postup

  1. V míse utřeme žloutky se změklým máslem do pěny. Postupně přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vše zředíme vlažným mlékem, aby vzniklo hustší těsto. V další míse si ušleháme sníh z bílků a postupně do něho přisypáváme Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1.
  2. Do těsta vmícháme sníh a vzniklé těsto nalijeme do vymazané formy/ na menší plech. Navrch posypeme nahusto rybízem a posypeme lžící Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  3. Přísady na drobenku promícháme a rozprostřeme rovnoměrně na ovoce. Místo drobenky můžeme koláč posypat nasekanými ořechy.
  4. Koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 35- 40 minut dozlatova.

Ingredience

  • 300 g polohrubé mouky
  • 125 g másla
  • 4 vejce
  • 1 sáček kypřícího prášku
  • vlažné mléko( podle potřeby)
  • rybíz
  • tuk na vymazání
  • strouhanku na vysypání
  • 3 lžíce Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1
  • 1 lžíce Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1

Drobenka

  • 130 g polohrubé mouky
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 lžíce strouhanky
  • 3 lžíce másla

Použité produkty

Vaříme a pečeme s produkty Natusweet®

Vychutnejte si své oblíbené sladké dobroty bez výčitek svědomí. Slaďte zdravě a bez kalorií !!!

Natusweet Stevia