Hruškový koláč s mandlemi

Hruškový koláč s mandlemi
  1. Troubu předehřejeme na 180°C. Do mísy prosejeme mouku, přidáme skořici, kypřící prášek a Natusweet STEVIA KRISTALLE. Vsypeme mleté mandle, přidáme podmáslí, vejce, rozpuštěné máslo a vše promícháme na hladké těsto.
  2. Hrušky oloupeme, vykrojíme středy a nakrájíme na šestiny. Na pánvi rozpustíme máslo, vložíme hrušky a nasekané mandle a restujeme, dokud hrušky nezačnou karamelizovat.
  3. Do vymazané a vysypané formy (o průměru 25 cm) vlijeme těsto a na povrch naskládáme orestované hrušky a mandle.
  4. Formu vložíme do trouby a pečeme asi 25 minut.
  • 180 g celozrnné nebo hladké mouky
  • 3 lžíce Natusweet STEVIA KRISTALLE 1:1
  • 1 lžička Natusweet STEVIA KRISTALLE 10:1
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 lžička kypřícího prášku do pečiva
  • 50 g mletých mandlí
  • 250 ml podmáslí
  • 3 vejce
  • 40 g másla
  • 2 máslové hrušky
  • 40 g sekaných mandlí
Natusweet Stevia Kristalle Plus

Novinka Natusweet Stevia

Sladká tyčinka bez přidaného cukru s energií Matcha Tea.

Natusweet Stevia Matcha Bar

S přírodním sladidlem Natusweet STEVIA se nemusíte vzdát sladké dobroty!

Natusweet obdržíte ve všech dobrých lékárnách a prodejnách zdravé výživy.
Abyste si byli jisti, že dostanete nejvyšší kvalitu sladidel ze stevie, žádejte Natusweet.